SONY DSC

Arrangement Haugesund billedgalleri

ARTung | Drop-in tegneklubb

Bli med på inspirerende ARTung manga og chibi tegneverksted! 

Dato: Tirsdag 22. mars kl. 17:00-19:00

Sted: Haugesund Billedgalleri, Erling Skjalgssonsgt. 4, 5523 Haugesund

Pris: Gratis

Velkommen til ARTung drop-in tegneverksted i Haugesund billedgalleri for ungdom 13-19 år, tirsdag 22. mars 17-19. Vi starter med en introduksjon så kom gjerne presis kl. 17:00 🙂

Bli med på inspirerende ARTung manga og chibi tegneverksted!  

Etter ønske fra flere ungdommer arrangerer vi et tegne “urealistisk“ og manga- verksted. Vi henter inspirasjon fra forskjellige typer manga. Har du noen streker eller «striper» i skisseboken hjemme? I så fall – ta skissene med til verkstedet! Du trenger ikke være spesielt «flink» til å tegne, det holder at du liker det! Det legges opp til at deltagerne (de som vil) kan vise frem tegninger til hverandre rundt tegnebordet.  

Ledes av formidler Kine Lorås. Alt av materialer og utstyr er gratis. Gratis inngang til alle utstillinger (I Haugesund billedgalleri er det nå fantastisk tegnekunstutstilling med mange tegninger laget av dyktige tegnere og illustratører).  

Dette blir gøy :-)!

Ta med matpakke , hvis du vil 🙂 

For spørsmål: kl@haugalandmuseet.no Tlf 90615449. 

ARTungs tegneklubb i Haugesund billedgalleri er et drop-in tilbud for deg som er glad i å tegne og har lyst til å treffe andre ungdommer som deler samme interesse. Tilbudet er gratis og kunstmateriell får du av oss. Velkommen!

Finn veien

Se hva som
skjer hos oss