ARTung utstilling_facebook eventbanner

Arrangement Haugesund billedgalleri

ARTung-utstillingen 2020

Velkommen til åpning av ARTung-utstillingen 2020!

Dato: Søndag 8. november kl. 15:30

Sted: Haugesund Billedgalleri, Erling Skjalgssonsgt. 4, 5523 Haugesund

Pris: Gratis inngang

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til åpningen av ARTung-utstillingen 2020 i foajeen i Haugesund billedgalleri søndag 8. november kl. 15:30.

I utstillingen vil dere få se resultatet av en 3-dagers silketrykkworkshop med billedkunstner Yngve Sortland som foregikk i Haugesund billedgalleri 7.-9. okt 2020. Utstillerne er åtte ungdommer mellom 13-18 år fra hele Vestlandet. Utstillingen åpnes av prosjektleder for ARTung, Martha Ådland, og det serveres forfriskninger.

ARTung er Haugesund billedgalleris kunstklubb for ungdom mellom 13-19 år. Tilbudet er støttet av Barne- og ungdomsdirektoratet.

Vi tar alle forholdsregler for at besøkende skal være så trygge som mulig under besøket. For å ivareta smittevernhensyn og for å kunne bistå Haugesund kommune ved eventuell smitteoppsporing må alle gjester opplyse om navn og tlf. ved ankomst. Vi har anledning til å ha 20 publikummere tilstede under vernissasjen. Informasjon om våre smitteverntiltak finnes på https://haugalandmuseet.no/smitteverntiltak-i…/

Finn veien

Se hva som
skjer hos oss