Karmsund folkemuseum
Foto til markedsføring
Wrangellhuset

Aktuelt Haugalandmuseet

Ledig stilling renholder 50% | Haugalandmuseet

Ledig stilling som renholder i Haugalandmuseet!

Dato: Søknadsfrist 1. mars 2021

Haugalandmuseet AS er kunst- og kulturhistorisk museum for Nord-Rogaland. Museet forvalter, formidler, forsker og dokumenterer fellesskapets hukommelse. Vi er et desentralisert museum med 20 ansatte. Administrasjonen har kontor i Haugesund sentrum.

Renholder 50 % stilling

Haugalandmuseet søker en utadvendt og entusiastisk renholder i fast 50% stilling. Vi søker etter en person med erfaring fra renhold, og som er utpreget serviceinnstilt, liker utfordringer og er fleksibel, nøyaktig og pålitelig. Du bør kunne jobbe selvstendig og i team, være fleksibel og løsningsorientert med gode samarbeidsevner.

Fakta om stillingen

Vi har nå ledig en 50% stilling som renholder, som er arbeidsplassert i Museumskvartalet i Skåregata 142. Vedkommende som blir ansatt skal også renholde Haugesund billedgalleri, Erling Skjalgssonsgt. 4. Arbeidsoppgavene er i hovedsak daglig og periodisk renhold.

Vedkommende vil bli ansatt som renholder i museet, og det vil si at arbeidsplassering kan endres ved behov. Renholderen må tidvis regne med å tjenestegjøre ved flere bygg i museet, og må derfor ha førerkort kl. B.

Vi søker etter en engasjert medarbeider som har god kompetanse innen renholdsyrket, og som ønsker å følge med på den faglige utviklingen av renhold i museer. Kunnskap om forskjellig rengjøringsteknikker og faglige retningslinjer er et pluss.

Ved ansettelse vil det bli lagt vesentlig vekt på personlig egnethet hvor vi fremhever fleksibilitet og samarbeidsvilje.

Kvalifikasjoner

  • Det er ønskelig med fagbrev som renholdsoperatør, men søkere med god erfaring fra renhold vil også bli vurdert.
  • Førerkort kl. B
  • Søker må beherske norsk skriftlig og muntlig.
  • Søker må ha evne til å jobbe strukturert og selvstendig.

Lønn etter avtale.

Send skriftlig søknad med CV og referanser til post@haugalandmuseet.no

Søknadsfrist 1. mars 2021

Kontaktperson: Mads Ramstad, mob. 97175401