Metalloyenstikker (1)
Metalløyenstikker
MicrosoftTeams-image (2)
Susannmann_tegnestund

Arrangement Haugalandmuseet

Høstferieaktiviteter i Haugalandmuseet

Gøyale høstferieaktiviteter for store og små, metalltrådverksted for alle og kunstverksted for deg mellom 13-25 år, er noe av det du kan få med deg i Haugalandmuseet!

Dato: Uke 41

Sted:

Pris:

Haugesund billedgalleri, Erling Skjalgssonsgt. 4, Haugesund

I høstferien har vi flere fine kunstneriske aktiviteter i Haugesund billedgalleri.  Vi inviterer barn og ungdom til to flotte workshops i samarbeid mellom ARTung og ForAlle Haugesund, og en kunstworkshop i samarbeid med Barn-er-bra-festivalen! 

Tirsdag 11. oktober kl. 12:00     Kreativ modelleringsworkshop for ungdom i alderen 13-25 år. Maks 15 deltakere. Inspirasjon hentes fra skulpturutstillingen i Haugesund billedgalleri, men du får modellere din egen skulptur i leire. Verkstedet ledes av formidler Kine Lorås.
Påmelding til: kl@haugalandmuseet.no eller tlf. 906 15 449.
Arr. ForAlle Haugesund i samarbeid med ARTung Haugesund billedgalleri.

Onsdag 12. oktober kl. 13:00    Tegneworkshop med SusannMann. En spennende tegneworkshop for ungdom i alderen 13-25 år. Maks 15 deltakere. Påmelding til: kl@haugalandmuseet.no eller tlf. 906 15 449.
Arr. ForAlle Haugesund i samarbeid med ARTung Haugesund billedgalleri.

Torsdag 13. oktober kl. 11:00    Skulpturworkshop for deltakere på Barn-er-Bra-festivalen.
Arr. Barn-er-Bra-festivalen i samarbeid med Haugesund billedgalleri

Åpent tirsdag – lørdag kl. 12-15 og søndag kl. 12-17
Åpne utstillinger, museumskafé og -butikk

Karmsund folkemuseum, Skåregt. 142, Haugesund

Haugalandmuseet har i en årrekke forsket på og formidlet romanifolkets historie på Vestlandet. Båtreisende laget mange fine bruksgjenstander som ble solgt i bygd og byer langs kysten. Museet vil gjerne holde tradisjonen med trådarbeid levende og inviterer med ujevne mellomrom til metalltrådverksted på Karmsund folkemuseum. Bli med du også!

Onsdag 12. oktober og torsdag 13. oktober kl. 12-14    Metalltrådverksted for alle! Lag din egen lysestake, eller noe annet kult i metalltråd. Materialer kr. 50,- pr. stk. Påmelding i døra.

Åpent tirsdag-fredag kl. 11-15 og lørdag-søndag kl. 12-15
Åpne utstillinger og museumsbutikk.

Finn veien

Se hva som
skjer hos oss