image1

Utstilling Haugesund billedgalleri

Utstilling | Sverre Skjold

Arr. Haugesund kunstforening

Dato: 23. februar - 7. april 2024

Sted: Haugesund billedgalleri, Erling Skjalgssonsgt. 4, 5523 Haugesund

Pris: Voksen kr. 70,-, Honnør kr. 50,-, barn gratis (under 16 år) og medlemmer i Haugesund kunstforening og Haugalandmuseets venner

Sverre Skjold          Konstig intelligens
sal 2

Sverre Skjold (f. 1973) bor i Haugesund og jobber på dagtid som en vanlig mann med å lage digitale læremidler for den videregående skolen. Men under denne tilsynelatende normale tilværelsen foregår det andre, og til tider merkelige, saker.

«De siste månedene har jeg laget en tegning hver dag under prosjektet #dailysketch. Regelen som jeg har laget for meg selv er å tegne minst en strek på et ark hver dag. Dette skal så publiseres på sosiale medier før midnatt. Så langt har dette blitt til 267 tegninger, og en god del av dem vil publikum finne på utstillingen», sier Sverre Skjold. I tillegg vises en del eldre arbeider som får frem bredden i Skjolds produksjon de siste årene.

Motivkretsen dreier seg oftest rundt mennesker, fugler og andre dyr i naturen. Uttrykket varierer også fra nærmest fotorealistisk, via det fordreide og abstraherte og i #dailysketch ofte over i det karikerte og tegneserieaktige.

Les mer om kunstneren her: https://www.sverreskjold.com/

 

Finn veien

Se hva som
skjer hos oss