Streets
FORSIDE (1)
Foto av Gustav Ellström

Arrangement Haugesund billedgalleri

Kunstsuppe | Konsert med Fredrik Steines

Arr. Haugesund kunstforening

Dato: Torsdag 21. september kl. 17:00

Sted: Haugesund billedgalleri, Erling Skjalgssonsgt. 4, 5523 Haugesund

Pris: Kr. 150,- pr. person betales med Vipps til Haugesund kunstforening #501296

Velkommen til kunstsuppe og konsert i Haugesund billedgalleri med gitarist Fredrik Seines!
På konserten presenterer han ulike stilarter innenfor det klassiske repertoaret med musikk fra de siste fire århundrene. Seines legger vekt på å gi publikum en personlig tilnærming til musikkuttrykk, og en opplevelse rik på stemning. Nå står Norgesturné for tur med musikk fra kommende debutalbum!
Programmet er forankret i musikk fra modernismen og barokken, epoker som i kunsthistorien står i to ulike poler av et estetisk spektrum. Modernistisk gitarmusikk utfordrer grunnprinsipper i musikktradisjonen og bygger på ukonvensjonell harmonikk og melodiføring som gestalter fraser og klangfarger. Tidlig musikk hviler for han på en bevegelse i musikken som stammer fra danseformer i barokken. I dag henter han inspirasjon fra folkemusikk som lever videre gjennom tradisjoner i barokkstilen.
Fredrik Seines er født og oppvokst i Narvik og har fremført i ulike settinger både som solist, i kammergrupper og som sologitarist i Skandinavia. Han har studert master under den legendariske gitaristen Göran Söllscher. I 2023 kom debutalbumet «Tidsspenn» ut, som ble spilt inn på musikkonservatoriet i Tromsø. Fredrik har nå en lang turneliste foran seg i inn- og utland.

Inngang kr. 150,- som inkluderer deilig suppe fra Lothes mat og vinhus. Hjertelig velkommen!

Finn veien

Se hva som
skjer hos oss