10 - Edvin+museum

Arrangement Nedstrand bygdemuseum

AVLYST! Museumsstafett | Toftøysund

Møt fiskeren i Toftøysund!

Dato: Torsdag 19. august kl. 19:00

Tidspunkt: Torsdag 19. august kl. 19:00

Sted: Toftøysund 207, Nedstrand

Pris: Kr. 50,- Ticketco.no eller Vipps (#537461)

Velkommen til Toftøysund og møt fiskeren Edvin Bakkevik.

På sjøhusloftet i Toftøysund har Edvin Bakkevik en stor samling med gamle fiskeredskaper, som han gjerne viser fram. Han forteller ivrig om sitt liv som fisker til pensjonistlag, hyttenaboer og skoleklasser. Denne sensommerkvelden er det museumsvenner og andre som får gleden av å høre hans historier.

Edvin Bakkevik har hatt et langt liv som fisker, bas og skipper på egne fiskeskøyter, og ingen på disse kanter kjenner det lokale sildefisket bedre enn han. Oppvekst på 40-tallet i et typisk fiskerhjem, på sildefiske alt som 12-åring, båteier i 1964, utvikling av fartøy og utstyr, dette og mye mer vil Edvin Bakkevik fortelle om på Museumsstafetten.

Velkommen til Toftøysund!

Haugalandmuseet følger de til enhver tid pålagte smittevernregler. Les mer om våre smitteverntiltak: https://haugalandmuseet.no/arrangement/smitteverntiltak-i-haugalandmuseet-3/

Inngang kr. 50,-. Kjøp billett på Ticketco.no (https://haugalandmuseet.ticketco.events/no/nb/e/museumsstafett__fiskaren_i_toftoeysund) eller betal med Vipps ved inngang (#537461).
Arrangører: Nedstrand museum- og historielag i samarbeid med Haugalandmuseet.

Velkommen til Museumsstafett i Toftøysund på Nedstrand!
Oppdag kunst og kultur på Haugalandet!

 

Finn veien

Se hva som
skjer hos oss