DSCF2222rød

Utstilling Haugesund billedgalleri

Utstilling | Vegard Vindenes

Arr. Haugesund kunstforening

Dato: 12. november - 12. desember 2021

Sted: Haugesund Billedgalleri, Erling Skjalgssonsgt. 4, 5523 Haugesund

Pris: Voksen 70,- Honnør 50,-, Barn under 16 år gratis inngang (medlemmer i Haugesund kunstforening og Haugalandmuseets venner - gratis inngang ved framvisning av medlemskort)

Verkliste

Vegard Vindenes – Front

sal 2

Vegard Vindenes (født 1984) viser nye verk fra maleriserien Front. Romlighet er et overordnet tema i arbeidet hans og prosjektet kretser rundt forholdet mellom billedrommet og flaten rommet skapes på.

Maleriene tar utgangspunkt i miniatyrmodeller som kunstneren setter sammen av papp og papir. Disse motivene minner om konstruksjoner, maskiner eller minimalistiske stilleben, men de er uten noen gjenkjennelig funksjon i et rom uten tydelige dimensjoner. Billedrommet er både et konkret, iscenesatt miljø og en arena der kunstneren kan arbeide med farger, komposisjon og abstraksjon.

Vegard Vindenes har hatt separat- og duoutstillinger på Tag Team Studio, Bergen, Gjesterommet i Oslo, Galleri Langegården i Bergen, Hordaland kunstsenter, Galleri LNM i Oslo og på galleri BOA i Oslo. Han har også deltatt på en lang rekke kollektivutstillinger og har utført kunstnerisk utsmykning på oppdrag for KORO.

Les mer om Vegard Vindenes: https://vegardvindenes.com/

 

Finn veien

Se hva som
skjer hos oss