Bedehuset - interiør

Arrangement Dokken museum

Museumsstafett | Konsert og basar på Dokken museum

Bli med på en kulturhistorisk opplevelse til «bedehusland». Vi inviterer til sang og basar i bedehuset Zion på Dokken museum.

Dato: Torsdag 31. august kl. 18:00

Tidspunkt: kl. 18.00 - 20.00

Sted: Brugata 1D, 5527 Haugesund, Norge

Pris: Kr. 100,-, billett kjøpes på Ticketco

Bli med på en kulturhistorisk opplevelse til «bedehusland»!

Konsert og allsang ved Elin Sofia Lotsberg og Helga Gunnes
Bedehusbasar
Enkel servering

Billett: kr. 100,-. Billett kan kjøpes på TicketCo eller i døra. OBS! Begrenset antall plasser, vi anbefaler å kjøpe billett i forkant!

Bedehuset og bedehuskulturen er en viktig del av vår kulturhistorie. De fleste vestlendinger over en viss alder har et forhold til bedehuset, enten som bedehusgjenger, søndagsskolebarn eller at man har deltatt på basarer og juletrefester. Noe av dette vekkes til livet igjen når museet torsdag 31. august inviterer til sang og basar i Zion bedehus.

Med oss denne kvelden er sangerne Elin Sofia Lotsberg og Helga Gunnes. Gjennom sang og fortelling formidler de bedehuskulturen og vil lose oss trygt gjennom allsang. Etter konserten blir det enkel servering og bedehusbasar. Vi gleder oss til denne kulturhistoriske reisen og håper du blir med oss denne kvelden.

Foto: Haugalandmuseet

Arrangementet er en del av Haugalandmuseet sin programserie om bedehus denne høsten i forbindelse med utstillingen Sjå, eg kjem snart! som vises i Haugesund billedgalleri

Finn veien

Se hva som
skjer hos oss